Izvor: Blic, 13.Nov.2019, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Virtuoz na violini Šlomo Minc nastupa na Kolarcu

Nakon dugih trinaest godina, beogradska publika imaće jedinstvenu priliku da ponovo uživa u vanserijskom talentu legendarnog virtuoza, Šloma Minca. U pratnji pijaniste Itamara Golana, Minc će na koncertu u produkciji Centra beogradskih festivala, 19. novembra (20) na Kolarcu, izvesti kompozicije Debisija, Franka, Bramsa, kao i jednu autorsku kompoziciju, premijerno u Beogradu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šlomo Minc i Itamar Golan u Kolarčevoj zadužbini

Izvor: DANuBeogradu.rs, 13.Nov.2019

Legendarni virtuoz Šlomo Minc održaće koncert u Kolarčevoj zadužbini 19. novembra od 20.00 u pratnji pijaniste Itamara Golana. Posle trinaest godina, u organizaciji CEBEF-a, beogradska publika imaće jedinstvenu priliku da ponovo uživa u vanserijskom talentu ovog umetnika koji će izvesti kompozicije...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.