Sanacija stepeništva na Brankovom mostu

Izvor: S media, 18.Avg.2010, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanacija stepeništva na Brankovom mostu

Zbog radova na sanaciji oštećenja betonskih i kamenih površina Brankovog mosta, deo južnog stepeništa od Karadjordjeve ulice do prvog platoa ispod Brankove ulice biće zatvoren za korišćenje do 16. oktobra ove godine, najavio je danas "Beograd put".

Radovi će biti obeleženi adekvatnom signalizacijom, a biće postavljene i info table sa putokazom za lakši prolaz pešaka ka autobuskom stajalištu na Brankovom mostu i tramvajskom stajalištu ispod njega.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
Ovi poslovi izvode se u okviru konzervatorskih radova na kameno-betonskim površinama mosta, navodi se u saopštenju i dodaje da deo stepeništa u obalnom stubu, kojim se iz Crnogorske ulice izlazi na most u pravcu Terazijskog tunela, ostaje u funkciji.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POPRAVKA STEPENIŠTA NA BRANKOVOM MOSTU

Izvor: Kurir, 18.Avg.2010

BEOGRAD - Zbog radova na sanaciji oštećenja betonskih i kamenih površina Brankovog mosta, deo južnog stepeništa od Karađorđeve ulice do prvog platoa ispod Brankove ulice biće zatvoren za korišćenje do 16. oktobra ove godine, najavio je "Beograd put"...Radovi će biti obeleženi adekvatnom signalizacijom,...

Nastavak na Kurir...

Sanacija stepeništa na Brankovom mostu

Izvor: Studio B, 19.Avg.2010, 10:51

Zbog sanacije oštećenja betonskih i kamenih površina Brankovog mosta, deo južnog stepeništa od Karađorđeve ulice do prvog platoa ispod Brankove ulice zatvoren je za korišćenje do 16. oktobra...Deo tog stepeništa u obalnom stubu, kojim se iz Crnogorske ulice izlazi na most u pravcu Terazijskog...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.