POPRAVKA STEPENIŠTA NA BRANKOVOM MOSTU

Izvor: Kurir, 18.Avg.2010, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POPRAVKA STEPENIŠTA NA BRANKOVOM MOSTU

BEOGRAD - Zbog radova na sanaciji oštećenja betonskih i kamenih površina Brankovog mosta, deo južnog stepeništa od Karađorđeve ulice do prvog platoa ispod Brankove ulice biće zatvoren za korišćenje do 16. oktobra ove godine, najavio je "Beograd put".

Radovi će biti obeleženi adekvatnom signalizacijom, a biće postavljene i info table sa putokazom za lakši prolaz pešaka ka autobuskom stajalištu na Brankovom mostu i tramvajskom stajalištu ispod njega.

Ovi poslovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << izvode se u okviru konzervatorskih radova na kameno-betonskim površinama mosta, navodi se u saopštenju i dodaje da deo stepeništa u obalnom stubu, kojim se iz Crnogorske ulice izlazi na most u pravcu Terazijskog tunela, ostaje u funkciji.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.