Predstavljanje gradskog budžeta početkom sledeće nedelje

Izvor: Studio B, 07.Dec.2013, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljanje gradskog budžeta početkom sledeće nedelje

Mali je podsetio da će sledeće godine biti smanjeni i transferi lokalnim samoupravama iz republičkog budžeta i da grad gubi pravo na naknadu za korišćenje gradskog građevinskog zemljišta

Predsednik Privremenog veća Beograda Siniša Mali najavio je da će početkom sledeće nedelje biti predstavljen gradski budžet za narednu godinu.

On je u intervjuju za Danas podsetio da će sledeće godine biti smanjeni i transferi lokalnim samoupravama iz republičkog budžeta >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << i da grad gubi pravo na naknadu za korišćenje gradskog građevinskog zemljišta, što je Beogradu mesečno obezbeđivalo priliv od 700 do 800 miliona dinara.

Budžet će, kaže Mali, biti konzervativniji od ovogodišnjeg, koji je prema njegovim rečima omanuo za oko 15 odsto.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Siniša Mali: Pomoć najsiromašnijima neće biti uskraćena

Izvor: Blic, 08.Dec.2013, 14:52

Početkom sledeće nedelje predstavićemo gradski budžet za narednu godinu, a pomoć najsiromašnijima neće biti uskraćena, izjavio je predsednik Privremenog veća Beograda Siniša Mali...On je u intervjuu "Danasu" napomenuo da će naredne godine biti smanjeni i transferi lokalnim samoupravama iz...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.