Održan defile malih maturanata Vračara

Izvor: Kurir, 01.Jun.2012, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održan defile malih maturanata Vračara

Udruženje “Deca Vračara” i ove godine organizovala je veselu šetnju učenika završne godine osnovnih škola opštine Vračar.

BEOGRAD -  U „Defileu malih maturanata Vračar 2012” učestvovalo je više stotina učenika završne godine osnovne škole.

Kako javlja televizija Studio B mali maturanti su šetali od Beogradskog dramskog pozorišta, ulicama Cara Nikolaja, Mileševskom, Petrogradskom, Njegoševom do >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Cvetnog trga.

Za održavanje ove manifestacije Udruženje „Deca Vračara" je obezbedilo vozila sa adekvatnim ozvučenjem, majice i balone različitih boja, kao i jedinstvena obeležja za sve škole učesnice defilea, a animatori i voditelji bili su učenici škola koje su učestvovale u defileu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.