Novi Super Vero na Voždovcu

Izvor: Studio B, 15.Dec.2012, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Super Vero na Voždovcu

Grčki trgovinski lanac Veropulos otvorio je u ulici Braće Jerković 114 maloprodajni objekat u koji je investirano 1,2 miliona evra.

Supermarket u kome će posao dobiti 60 radnika je peti po redu u Beogradu i drugi na Voždovcu, a prostire se na površini 1.400 kvadratnih metara i u ponudi ima oko 25.000 proizvoda.

Otvaranju je prisustvovao ministar trgovine Rasim Ljajić. On je istakao da će otvaranje supermarketa biti najveća dobit za kupce, jer ovakve investicije >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << znače još bolju ponudu i pristupačnije cene dostupne najvećem broju potrošača.

Ljajić je poručio da će Srbija i dalje raditi na liberalizaciji tržišta i stvaranju povoljnog ambijenta za dolazak drugih trgovinskih lanaca, pojednostavljivanje procedura i dobijanje dozvola.

On je rekao da se raduje otvaranju svakog radnog mesta u Srbiji, ukazavši na značaj 50 miliona evra investicija koje je grčki Veropulos investirao u proteklih 10 godina od kada posluje u našoj zemlji.

Ljajić je naglasio da je to značajno za našu poljoprivredu i prehrambrenu industriju, jer će rafove trgovina puniti i domaći proizvodi ne samo u Srbiji, već i u zemljama u kojima Veropulos ima svoje objekta.

Ljajić je napomenuo da je u trgovinskim lancima u Srbiji zaposleno 24.000 radnika.

 

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljajić:Dogovor sa trgovcima o pristupačnijim cenama

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Dec.2012

Ministar spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija Rasim Ljajić najavio je danas u Beogradu da bi za desetak dana sa velikim trgovinskim lanacima, trebalo da bude potpisana Deklaracija o principima, vrednostima i načinima društveno odgovornog poslovanja posle čega bi usledilo i formiranje...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.