NEPLATIŠAMA ISTIČE ROK!

Izvor: Kurir, 13.Dec.2010, 08:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEPLATIŠAMA ISTIČE ROK!

Oni koji imaju neizmirena dugovanja prema JKP „Infostan“ mogu dug otplatiti na rate, i to bez kamate, ukoliko potpišu ugovor s ovim preduzećem

Otplata duga na rate!

Ukoliko ne želite popisivanje imovine, kako je to ranije najvljivano zbog dugovanja prema JKP"Infostan", imate još nekoliko dana da sa pomenutim preduzećem sklopite sporazumni ugovor. Na taj način dobićete mogućnost da dug otplatite na rate!

- Dužnici koji imaju neizmirena dugovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << iz prethodnih deset godina zaključno s krajem 2009. godine mogu potpisati sporazum o izmirenju duga na rate do 31.12.2010. - kaže Milica Paunović iz JKP"Infostan" i dodaje da svi dužnici potpisivanjem sporazuma stiču pravo da dug plate u ratama.

- To znači da će dužnici svakog meseca dobijati dve uplatnice na isti iznos, dok će broj rata zavisiti od visine duga i visine mesečne akontacije. Za vreme trajanja sporazuma na iznos preostalog duga po donetim rešenjima neće se vršiti obračun kamate - objasnila je Paunovićeva i dodala da, ukoliko to dužnici ne urade, JKP „Infostan" će postupati u skladu sa Zakonom o izvršnom postupku.

- Služba za prinudnu naplatu našeg preduzeća šalje nadležnom sudu predloge za dozvolu izvršenja na osnovu verodostojne isprave, nakon toga nadležnost je u rukama suda, koji donosi rešenje o izvršenju, uručuje ga građanima, a potom ima i izvršnu vlast - rekla je za Kurir Milica Paunović iz „Infostana".

(J. R.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.