Izvor: DANuBeogradu.rs, 04.Feb.2019, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert: Del Arno Band predstavlja novi album

U subotu, 9. februara od 21.00, u sali Amerikana Doma omladine Beograda nastupiće najpoznatiji rege sastav na našim prostorima, Del Arno Band. Posle više od jedne decenije, grupa je objavila novi album pod nazivom „Ako ne znaš šta da radiš“. Bend će tim povodom održati i ovaj koncert i publici prirediti jedan muzički događaj za … The post Koncert: Del Arno Band predstavlja novi album appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

SubBeerni centar: Vampiri na Dan zaljubljenih

Izvor: DANuBeogradu.rs, 05.Feb.2019, 11:32

U četvrtak, 14. februara od 22.00, u klubu SubBeerni centar, nastupiće Vampiri koji tradicionalno obeležavaju Dan zaljubljenih koncertom u Beogradu. Kada se prave bebe? Na Dan zaljubljenih! Vampiri doprinose nacionalnoj kampanji za povećanje nataliteta. Biće veoma dobra atmosfera te noći u klubu...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.