Izvor: S media, 14.Dec.2012, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas: Grad zadužen oko 470 miliona evra (VIDEO)

Gradonačelnik Beograda Dragan Djilas izjavio je da je grad trenutno zadužen za nešto više od 472 miliona evra, što je pet puta manje nego što se država zadužila u poslednja tri meseca.

"Opterećenost budžeta kreditnim ratama je samo sedam do deset odsto", rekao je Djilas na sednici skupštine grada na kojoj se razmatra budžet.

On je kazao da očekuje da će i onima koji budu došli posle sadašnje vlasti biti još lakše da vraćaju te iznose jer >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << će, kako je naveo, ukupan budžet biti veći.

Djilas je rekao da su se prilikom projektovanja budžeta trudili da se opštinama ne smanjuje budžet i izrazio nadu da će im sledeće godine biti obezbedjena veća sredstva.

(Beta)

FOTO: Beta/Nenad Petrović/DS

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.