Izvor: DANuBeogradu.rs, 10.Okt.2018, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

32. Sajam kozmetike „Dodir Pariza“ i sajam BELFIS

Na Beogradskom sajmu, 13. i 14. oktobra, biće održan „Dodir Pariza“, 32. međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja, a od 12. do 14. oktobra i sajam BELFIS. Više od 300 brendova na 14500 m² obećava bogatu i kvalitetnu ponudu. Kozmetičari, estetičari i zdravstveni radnici u službi lepote biće u prilici da … The post 32. Sajam kozmetike „Dodir Pariza“ i sajam BELFIS appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Deveti festival nesvrstanog stripa Novo doba: Jača vatra

Izvor: DANuBeogradu.rs, 10.Okt.2018

Deveti festival nesvrstanog stripa Novo doba pod parolom „Jača vatra“ biće održan od 10. do 14. oktobra na raznim lokacijama u Beogradu i Zemunu. Festival čine izložbe, koncerti, kreativne radionice, prezentacije i sajam na kom će biti predstavljena i ponuđena izdanja nezavisnih izdavača,...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.