Klepton privatno posetio Gorana Bregovića

Izvor: Blic, 10.Jun.2010, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klepton privatno posetio Gorana Bregovića

Rok gitarista Erik Klepton, čiji je koncert sinoć u Beogradskoj areni privukao oko 20.000 ljudi, pred nastup se po sopstvenoj želji sastao sa Goranom Bregovićem, a danas ga je i posetio u njegovoj kući, rečeno je agenciji Beta u produkcijskoj kući "Mjuzik star".

Prema rečima predstavnika ove kuće, do prvog susreta, kojem je prisustvovao i vlasnik "Mjuzik stara" Raka Marić, došlo je u Areni, neposredno pred koncert koji je Klepton održao zajedno sa starim prijateljem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i saradnikom, Stivom Vinvudom, a novi susret se odigrao jutros u Bregovićevoj kući.

"Mjuzik star" se prethodno oglasio saopštenjem u kojem je naveo da je do sastanka u Areni došlo na Kleptonovu inicijativu, i da je velikan rok gitare tom prilikom poželeo da ga poseti kod kuće.

U saopštenju se navodi da je Bregović u Areni poklonio Kleptonu nekoliko svojih albuma, i da je Klepton u tom momentu "na opšte iznenađenje zapevao čuvenu temu iz pesme Đurđevdan (Ederlezi)".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.