Klepton želeo da upozna Bregu

Izvor: Blic, 10.Jun.2010, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klepton želeo da upozna Bregu

Slavni gitarista koji je sinoć nastupio u krcatoj „Areni“ preko svojih menadžera poslao je mejl na adresu kuće „Music Star Production“, u kojem je poželeo da upozna Gorana Bregovića, što mu je i omogućeno.

U mejlu koji je napisao i potpisao Erik Klepton izražava želju da se lično upozna sa Goranom Bregovićem i da mu se omogući kontakt sa najpopularnijim kompozitorom sa Balkana. „Music Star produkcija", na čijem je čelu Bregin menadžer Raka Marić, organizovala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je njihov susret u „Areni" neposredno pred sinoćni Kleptonov koncert. Tom prilikom Goran mu je poklonio svoje albume, a da li će ovaj susret značiti i muzičku saradnju dva velika svetska umetnika, znaćemo ubrzo. Beogradska publika će Gorana Bregovića imati prilike da vidi već 20. juna na „Ušće festu", kada će nastupiti sa Severinom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.