Iks faktor: Počinju audicije u Srbiji

Izvor: Večernje novosti, 27.Avg.2013, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iks faktor: Počinju audicije u Srbiji

JEDAN od najpopularnijih pevačkih šou programa na planeti „Iks faktor“, koji će TV Pink emitovati od 14. oktobra, počeo je sa audicijama u zemlji i regionu. Naime, potraga za novom muzičkom zvezdom završena je u zemljama bivše Jugoslavije, a u Srbiji kreće u utorak i to u Nišu. Sutra je na programu Novi Sad, a zatim će se u sredu, četvrtak i petak, održati velika audicija u beogradskoj „Kombank areni“ od 10.00. Veliko finale takmičenja zakazano je za februar naredne godine na „ružičastoj“ TV, a pobednika čekaju vredne nagrade: kompletano vođenje karijere, muzički album i minimum dva video-spota.
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POČELE AUDICIJE: X Factor stigao u Niš, na redu je Novi Sad!

Izvor: medio.rs, 28.Avg.2013, 10:47

Prva audicija za ovaj muzički šou u našoj zemlji održana je Nišu, gde su stotine talentovanih muzičara pokazali svoje umeće, dok se naredna očekuje već sutra u Novom Sadu, a odmah zatim i u Beogradu

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.