Gost Beograda Steve Vai u gitarskom Top Tenu svih vremena!

Izvor: NaDlanu.com, 17.Okt.2012, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gost Beograda Steve Vai u gitarskom Top Tenu svih vremena!

Steve Vai, koji će održati koncert 30. oktobra u beogradskoj Kombank Areni, progalšen je, glasovima čitalaca magazina "Guitar World", za desetog gitaristu sveta svih vremena u izboru sto najboljih.

Takmičenje je bilo svojevrstan turnin na ispadanje u kome su gitaristi bili suprostavljeni jedan na jedan a prvo mesto, možda iznenađujuće, pripalo je Eddie Van Halenu. Evo kako izgleda Top 10: 1. Eddie Van Halen2. Brian May3. Alex Lifeson4. Jimi Hendrix5. Joe Satriani6. Jimmy Page7. >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Tony Iommi8. Steve Ray Vaughan9. Dimebag Darrell Abbott10. Steve VaiSteve će se u Beogradu sresti sa svojim fanovima koji su preko njegovog zvaničnog sajta obezbedili ekskluzivni EVO Experience paket. Ova vrsta ulaznice omogućava obožavaocima da prisustvuju tonskoj probi, upoznaju se sa njim, kao i da dobiju kopiju ručno ispisane partiture, trzalice i kaiš za gitaru sa autogramom.Organizatori podsećaju da karte za koncert koštaju 1900 (parter) i 2300 dinara (tribine), a ostale detalje vezane za koncert pogledajte, takođe, NaDlanu.
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.