Tajna srećnog braka: 5 saveta poznatih parova

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2019, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajna srećnog braka: 5 saveta poznatih parova

Sačuvajte brak.

Koja je tajna srećnog braka okrivaju nam poznati holivudski parovi.

Odnos između Blejk Lajvli i Rajana Rejnoldsa je "skoro prijateljski": oni veruju jedno drugom i neprestano se smeju i zabavljaju na svoj račun.

- Možemo razgovarati pored kamina uz čaj čitavo veče. A ovo je prava porodična sreća za mene - rekla je Lajvli u intervjuu.

Savet para - Velika ljubav počinje jakim prijateljstvom.

Mišel i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Barak Obama u braku su već 25 godina. Tokom godina, supružnici su doživeli krizu nekoliko puta, ponekad brak potpuno puca po šavovima. Ali mudra i uporna Mišel spasila je vezu svaki put (prema priznanju bivše prve dame, psiholog joj je u tome mnogo pomogao).

Saveti para - Nikada ne idite u krevet, ukoliko ste u svađi.

Vil Smit se šali da je i sam iznenađen što je u braku sa Džejdom čak 20 godina. Glumac je siguran da im je "stvarno dobar seks" pomogao da spase porodicu, a  "skromno" izjavljuje da je "veoma dobar u krevetu". Druga poenta je sposobnost komunikacije.

Savet bračnog para - Mnogo razgovaramo. Neko će reći da je ovo čak i previše. Ali komunikacija je sve.

Britanski glumac koji je osvojio Oskara i njegova supruga zajedno su već više od 20 godina. Ovo nije idealan brak: Kolin je čak morao oprostiti prevaru (Libija je imala aferu sa fotografom), ali oni su i dalje zajedno, bez obzira na sve.

Savet bračnog para - Bez obzira koliko ste oboje zauzeti uvek pronađite vremena jedno za drugo.

Sara Džesika Parker i Metju Broderik su u braku više od 20 godina i imaju troje dece.

- Ponekad me nervira, ali to čini našu vezu zanimljivom. Sigurna sam da ga ponekad nerviram - smeje se Sara. Ali ne postoji način da iz glumice izvučete druge detalje.

Savet bračnog para - Nikada ne dozvolite da se stranci umešaju u vašu vezu.

U 2019. Dejvid i Viktorija Bekam proslavili su 20 godina od venčanja.

- Kad ste u braku, stvari se komplikuju. Brak je težak posao - rekao je Dejvid u intervjuu. Ali Bekamovi se čak nose s prekovremenim radom. Viktorija to potvrđuje - Dejvid je moja podrška, delimo kućne poslove podjednako. Kada putujem, on vodi decu u školu i priprema im hranu.

Savet para - Deca su porodični prioritet. Sve što radimo vrti se oko dece.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.