BMW fokusiran na razvoj Power eDrive plug-in hibridnog sistema

Izvor: Moto.rs, 12.Maj.2015, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BMW fokusiran na razvoj Power eDrive plug-in hibridnog sistema

BMW je iskoristio Vienna Motor Symposium da najavi da je fokusiran na razvoj svog novog Power eDrive plug-in hibridnog sistema za srednja i velika vozila. Opisan kao naredna faza razvoja, plug-in hibridni sistem ima dva elektromotora i motor sa unutrašnjim sagorevanjem.

Sistem je prvobitno prikazan prošle godine na Serija 5 GT prototipom koji je imao samo električni domet od 100 km i kombinovanu maksimalnu snagu od preko 680ks i 1.015 Nm obrtnog momenta. Iako je BMW >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << bio dosta škrt na specifičnostima, kompanija je nagovestila da pogonski agregat će dati proizvodnom modelu ukupni domet od oko 600 kilometara koji garantuje mogućnost prelaska razdaljina koje su takođe adekvatne za velika vozila.

foto © BMW
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.