Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2023, 20:46

Muškarac poginuo, devojčica povređena u nesreći na autoputu "Miloš Veliki"

Jedan muškarac je poginuo, a devojčica je povređena u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 18.35 na pravcu Pepeljevac-Lajkovac, na auto-putu "Miloš Veliki" u smeru ka Beogradu.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

OTAC STAO U ZAUSTAVNU TRAKU ZBOG ĆERKICE (4) Detalji teške saobraćajne nesreće na auto-putu "Miloš Veliki", teretnim vozilom upravljao državljanin Crne Gore

Izvor: Blic, 28.Maj.2023

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila u 18.35 časova na auto-putu Miloš Veliki, smer Čačak - Beograd, u mestu Pepeljevac, opština Lajkovac, poginuo je Ivan Ž. (36) iz Beograda, dok je njegova ćerka A. Ž. (4) teško povređena.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.