Nesreća u Novom Sadu: Automobil pokosio devojčicu (15) na pešačkom prelazu

Izvor: Telegraf.rs, 13.Maj.2017, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreća u Novom Sadu: Automobil pokosio devojčicu (15) na pešačkom prelazu

Jedna 15-godišnja devojčica povređena je oko 18.30 na pešačkom prelazu u Novom Sadu na Bulevaru cara Lazara. Kako je rečeno u Hitnoj pomoći, devojčicu je udario automobil, a ona je zadobila lakše kontuzivne povrede.

Nakon ukazane prve pomoći prevezena je na Dečju hirurgiju. Na ovom prelazu u toku je postavljanje semafora.

Podsetimo da su stanari ovog kraja pre tačno godinu dana apelovali na gradske vlasti da se na ovom prelazu postavi semafor, zbog učestalih nezgoda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
Novosađani su tada zapretili blokadom saobraćaja ukoliko se nešto preduzme povodom povećanja bezbednosti, pre svega, njihove dece.

Nešto ranije, oko 12 časova, na uglu Temerinske i Jug Bogdana na Podbari povređena je 43-godišnja žena. Ona je zadobila povrede glave, nakon čega je prevezena u Urgentni centar.

(Telegraf.rs/021.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Novi Sad: Auto udario devojčicu na pešačkom prelazu

Izvor: BKTV News, 13.Maj.2017

Dok je prelazila ulicu na pešačkom prelazu u ulici Bulevara cara Lazara, devojčicu staru 15 godina udario je automobil. ..Kako je rečeno u Hitnoj pomoći, devojčicu je udario automobil, a ona je zadobila lakše kontuzivne povrede...Nakon ukazane prve pomoći prevezena je na Dečju hirurgiju. Na...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.