Najavljen električni Jaguar XJ

Izvor: AutoBlog, 11.Sep.2019, 07:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najavljen električni Jaguar XJ

Jaguar je u julu ove godine prestao sa proizvodnjom svoje luksuzne limuzine XJ, ali je najavljeno da će ovaj model dobiti naslednika. Naslednik će međutim biti značajno drugačiji od onog što smo do sada navikli, a i ranije najave iz samog Jaguara kažu da će sledeća generacija XJ-a biti nešto posebno. Najnovije vesti stižu sa sajma u Frankfurtu gde je Jaguar objavio i jednu teaser sliku naslednika XJ-a, a potvrđeno je i da će imati električni pogon. Dakle, naslednik XJ-a će biti luksuzni hi-tech električni sedan, čime će kupci dobiti zanimljivu alternativu nemačkim luksuznim modelima. Novi Jaguar XJ...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Najavljen električni Jaguar XJ

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Sep.2019

Jaguar je u julu ove godine prestao sa proizvodnjom svoje luksuzne limuzine XJ, ali je najavljeno da će ovaj model dobiti nasljednika.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.