Izvor: AutoBlog, 08.Sep.2013, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manifestacija “24 sata Elegancije 2013” oduševila Beograd

U Beogradu je održan društveni događaj godine „24 sata Elegancije - Concours d’Elegance & Luxury salon”, koji je svojim jedinstvenim, bogatim sadržajem i veoma rafiniranim segmentima okupio sve ljubitelje skupocenih klasičnih automobila i luksuznih predmeta kvelitene ručne izrade. Ovogodišnje izdanje manifestacije je bilo u znaku britanske kulture i stila, tako da je sve odisalo otmenošću i prefinjenošću, a organizovano je u saradnji sa sa Britanskom privrednom komorom, Ambasadom Velike Britanije i Luxury concierge Quintessentially. Sve je počelo čuvenim Mumm šampanjcem, na Belom Dvoru uz prisustvo Nj.K.V Princa Aleksandra Karađorđevića, specijalnog gosta Sir Paul Judge, predsednika Britansko-srpske privredne komore,...

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"24 sata elegancije": glamur na točkovima

Izvor: Blic, 09.Sep.2013, 13:04

Proteklog vikenda, u Beogradu je održana treća po redu manifestacija "24 sata elegancije", jedinstveni događaj koji odiše otmenošću i prefinjenošću i, pre svega, okuplja ljubitelje skupocenih klasičnih automobila.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.