Izvor: JUGpress.com, 05.Jan.2021, 09:44

Mladić “audijem” usmrtio dva pešaka na Bulevaru Medijana

NIŠ

Dečak i četrdesetosmogodišnji čovek nastradali su sinoć na Bulevaru Medijana  oko 20,40 sati kada je na njih, dok su se kretali trotoarom naletelo vozilo “audi” i oborilo ih.

Prema izjavama očevidaca, jedna osoba  je preminula na licu mesta, dok je ćoveka u besvesnom stanju Hitna pomoć odvezla u Urgentni centar niškog Kliničkog centra.

Kako govore očevici, automobil se velikom brzinom >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << kretao iz pravca “Stop šopa” i kod DIS-a je proklizao sa kolovoza i oborio pešake koji su se tuda kretali.

U Policijskoj upravi u Nišu potvrdili su da je do nesreće došlo i da je jedno lice stradalo, a jedno teško povredjeno.

                    “Uvidjaj je u toku, o nesreći je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo. Za volanom automobila “audi” beogradskih tablica nalazio se muškarac star 20 godina”, kazali su u policiji.

                       Prva vest nakon nesreće je bila da je u udesu nastradala devojka. Uviđajem je utvrđeno da se radi o  dvanaestogodišnjem dečaku.

                       Dečak se, prema nezvaničnim informacijama, vraćao iz “Stopa šopa” gde je išao da kupi punjač za mobilni telefon i slučajno se zatekao na trotoaru, kao i Dejan Ilić (48), koji je podlegao povredama u niškom Kliničkom centru.

                       Prema izjavama očevidaca, “audi” koji se kretao ogromnom brzinom iz pravca “Stop šopa” ka DIS-u, izgubio je kontrolu nad vozilom i izleteo sa kolovoza na trotoar u kojem su se tom momentu nalazila dva pešaka. Od siline udara, pešak sitnije gradje i sa nešto dužom kosom, preleteo je preko zelene površine i ograde, u dvorište vodovoda.

                       U Policijskoj upravi u Nišu potvrdili su da se za volanom “audija” beogradskih registarskih oznaka nalazio mladić star 20 godina. Očekuje se da policija saopšti nove detalje tragedije koja se na Bulevaru Medijana dogodila sinoć oko 20,40 časova.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.