Maloletnik audijem ubio pešaka na Vidikovcu

Izvor: Kurir, 20.Avg.2012, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maloletnik audijem ubio pešaka na Vidikovcu

Božidar Stojiljković (75) poginuo na licu mesta kad ga je, dok je pretrčavao ulicu, „audijem“ udario V. M. (17)

BEOGRAD - Čuvao ženu, a on stradao!

Božidar Stojiljković (75) poginuo je kad ga je, dok je pretrčavao ulicu, „audijem“ udario maloletni V. M. (17), koji je imao probnu dozvolu. Tragedija se dogodila sinoć oko 20.30 u Ulici Ratka Mitrović na Vidikovcu.

- Jao, Božo, dušo moja. Naterala sam ga da idemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u šetnju. Sve vreme me je upozoravao da se ne približavam ivici trotoara i samo je odjednom pokušao da pretrči ulicu. Videla sam da iz Žarkova ide vozilo, ali nisam uspela da ga zaustavim - jaukala je nesrećna supruga Smilja nedaleko od tela svog muža, koje je od siline udara odletelo oko 20 metara.

Očevici kažu da se čuo jak udarac, a onda su videli telo kako leti nekoliko metara uvis i pada skoro na autobusko stajalište.

- Nisam čuo da je vozač zakočio, ali sam video da se nakon nekoliko metara zaustavio, okrenuo i u šoku izašao iz vozila kako bi pomogao čoveku koga je udario. Nažalost, nije mu bilo pomoći... - kaže očevidac.

Od siline udara polomljena je šoferšajbna „audija“, a na ulici su bili delovi branika.

(J. R.)

zoomSupruga gleda telo muža, koje je auto odbacio nekoliko metara

zoom

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.