Izvor: Blic, 30.Maj.2016, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOTOROM U "AUDI" Žena poginula, muž teško povređen

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila popodne na magistralnom putu Novi Pazar – Ribariće poginula je M. Salković (34), dok je njen suprug S. Salković (36) teško povređen.

Prema informacijama iz novopazarske policije, supružnici su se nalazili na motociklu kojim je upravljao S. Salković, a koji je, iz do sada nepoznatih razloga, udario u automobil marke “audi”.

- Žena je poginula na licu mesta, dok je vozač motocikla povređen i prebačen >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u novopazarsku bolnicu. U toku je uviđaj, nakon kojeg će biti poznat uzrok nesreće – kaže v. d. načelnika novopazarske policije Jasmin Duštinac.

S. Salkoviću je pomoć ukazana u novopazarskoj bolnici, posle čega je prebačen u kragujevački Klinički centar.

Kako nam je rečeno u novopazarskoj bolnici, on nije životno ugrožen, ali je zbog kompleksnosti operacija kojima će biti podvrgnut ipak prebačen za Kragujevac.

Vozač i putnici u “audiju” nisu povređeni.
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Motorom udarili u auto, žena stradala, suprug povređen

Izvor: B92, 30.Maj.2016

Novi Pazar -- U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila po podne na magistralnom putu Novi Pazar – Ribariće poginula je M. S. (34), javlja “Blic“...Njen suprug S. S.(36) je teško povređen...Prema informacijama iz novopazarske policije, supružnici su se nalazili na motociklu kojim je upravljao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.