KO JE GAZDA NA SNEGU: Audi Quattro ili BMW xDrive? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2019, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO JE GAZDA NA SNEGU: Audi Quattro ili BMW xDrive? (VIDEO)

Večiti rivali opet se utrkuju, ovog puta ko je bolji na snežnom pokrivaču...

Večna dilema u kojoj nedostaje samo Mercedes i njegov 4Matic. Zato je tu Jaguar s pogonom na svim točkovima, ali samo u ulozi posmatrača.

Zaista, Jaguar je vrlo spretna mačka, ali ovde nema šta da traži. U kojem god testu ih uporedili, Jaguar će držati fenjer nemačkim predstavnicima. Zato Audi i BMW >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imaju šta reći i u četiri oka.

Opremljeni identičnim gumama i u identičnim uslovima isprobali su snage na snežnoj podlozi. Nekoliko je testova pred njima, a uključuju trku ubrzanja na snegu i ledu, u usponu, i kao veliko finale - test upravljivosti.

U nastavku pogledajte kako su prošli, ali i ko je gazda na snegu.
Pogledaj vesti o: Audi,   BMW,   Mercedes Benz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.