Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jan.2016, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjaluka: Teško povrijeđen vozač "audija"

BANJALUKA - Pedesetdvogodišnji muškarac iz Banjaluke čiji su inicijali Ž.I. teško je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Jajce-Banjaluka, kada je automobilom "audi 80" sletio sa kolovoza.

Saobraćajna nezgoda dogodila se juče u 8.25 časova u mjestu Rekavice, grad Banjaluka, rečeno je Srni iz policije Republike Srpske.

Ž.I, koji se vozilom kretao iz pravca Jajca prema Banjaluci, preticao >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je autobus i usljed brze vožnje i krivine nije se uspio zaustaviti, te je automobilom sletio sa kolovoza i udario u betonski stub ulične rasvjete i u metalnu ogradu.

Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka i o svemu je obaviješteno banjalučko Okružno tužilaštvo.

U toku je preduzimanje svih neophodnih mjera i radnji s ciljem utvrđivanja uzroka saobraćajne nezgode i odgovornosti učesnika.

Srna nezvanično saznaje da je povrijeđen Željko Injac.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.