Audi ulaže 104 miliona evra u pogon u Mađarskoj

Izvor: MojAuto, 20.Okt.2015, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Audi ulaže 104 miliona evra u pogon u Mađarskoj

Audi je zvnaično saopštio da će uložiti 34 milijarde forinti (104 miliona evra) u svoj pogon u Mađarskoj.

Vlada Mađarske će obezbediti subvencije u visini od 6 milijardi forinti za ovaj projekat koji će obezbediti 380 novih poslova.

Audi trenutno u Gior pogonu u Mađarskoj pravi "A3", "TT" kupe i roudster modele,

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

>> Pročitaj celu vest na sajtu MojAuto << />a nemačka firma je početkom ovog meseca takođe saopštila da je u ovom istom pogonu napravljeno oko 3 miliona problematičnih motora matične kompanije Folksvagen pa se spekulisalo da bi fabrika mogla da se zatvori.

Nastavak na MojAuto...






Povezane vesti

Audi ulaže 104 miliona evra u pogon u Mađarskoj

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Okt.2015, 09:56

Audi je zvanično saopštio da će uložiti 34 milijarde forinti (104 miliona evra) u svoj pogon u Mađarskoj...Vlada Mađarske će obezbjediti subvencije u visini od 6 milijardi forinti za ovaj projekat koji će obezbediti 380 novih poslova...Audi trenutno u Gior pogonu u Mađarskoj pravi "A3", "TT"...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MojAuto. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MojAuto. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.