Izvor: Capital.ba, 26.Mar.2024, 13:08

Audi prestao s proizvodnjom poznatog modela

INGOLSTADT – Audi je 10. novembra prošle godine prestao je sa proizvodnjom modela TT, dok je R8 trebalo da se penzioniše ubrzo nakon toga. Međutim, to se tada nije dogodilo. FOTO: Agencije Iako je prvobitni plan bio da se proizvodnja prekine prije početka ove godine, R8 je ostao na proizvodnim trkama u fabrici Bollinger Hofe sve do sada. Posljednji primjerak je bio R8 Performance quattro Edition u Vegas Yellow boji i sa 20-inčnim točkovima u boji bronze, piše Autoblog.rs. Znajući da je kraj ovom sportskom modelu blizu, bogati kupci su u proteklom periodu žurili da nabave novi primjerak. Primjera radi, prodaja Audija R8 se udvostručila prošle godine u Sjedinjenim Američkim Državama. Amerikanci su 2023. godine kupili 631...

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Definitivno kraj za Audi R8: Kolekcionari pohrlili u salone da ga kupe

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Mar.2024, 10:05

Audi je okončao proizvodnju kupea TT još u novembru prošle godine, dok je R8 trebalo da bude penzionisan ubrzo nakon toga. Međutim, tada se to nije dogodilo.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.