Audi Quattro sa 2,5 motorom spreman za proizvodnju?

Izvor: B92, 15.Dec.2013, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Audi Quattro sa 2,5 motorom spreman za proizvodnju?

Direktor Audija izjavio je za nemački magazin Auto Motor und Sport da će se Sport Quattro koncept verovatno naći u proizvodnji.

Prema rečima Ruperta Štadlera, prvog čoveka Audija, misija koncepta Sport Quattro bila je pre svega da bi se dobila mišljenja potencijalnih kupaca, odnosno da li će želeti da daju svoj novac za ovakav automobil. Na kraju krajeva, sve se svodi naravno na zaradu.

U izveštaju nemačkog magazina nagoveštava se da je zeleno svetlo za proizvodnju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << već dobijeno.

Takođe, prenose se informacije da će serijski model pogoniti petcilindrični benzinac, zapremine 2,5 litara umesto V8 hibrida.

Hibridni pogon bio je predstavljen u prototipu koji je nedavno bio prikazan na velikim sajmovima automobila.

Snaga motora će najverovatnije biti u rasponu od 340 do 360 ks.

Lepo je videti da Audi predstavlja model koji svojim izgledom odskače od drugih, međusobno sličnih, modela iz proizvodnog programa.

Ipak, loša vest za ljubitelje originalnog Audija Quattro je da novi model možda neće biti okretni, sportski automobil kakav bismo očekivali na osnovu tradicije.
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Audi Quattro sa 2,5 motorom spreman za proizvodnju?

Izvor: B92, 15.Dec.2013

Direktor Audija izjavio je za nemački magazin Auto Motor und Sport da će se Sport Quattro koncept verovatno naći u proizvodnji...Prema rečima Ruperta Štadlera, prvog čoveka Audija, misija koncepta Sport Quattro bila je pre svega da bi se dobila mišljenja potencijalnih kupaca, odnosno da li će...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.