U filmovima vozi Aston Martin, a privatno...

Izvor: Vesti-online.com, 02.Apr.2015, 05:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U filmovima vozi Aston Martin, a privatno...

Britanski glumac Danijel Krejg, koji tumači lik Džejmsa Bonda, u filmovima o tajnom agentu 007 sedi za upravljačem nekog od modela Aston Martna. U stvarnom životu, u njegovu garažu stiže najnoviji Lotusov model - Evora 400.

Danijel Krejg, koji trenutno snima novi film iz serijala o Džejmsu Bondu, pod naslovom "Spectre", iskoristio je slobodan dan da iz sedišta kompanije Lotus preuzme svoju Evoru 400.

I dok na setu Krejg vozi "filmski" >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Aston Martin DB10, izgleda da je u privatnom životu naklonjen drugoj tradicionalnoj britanskoj marki - Lotusu.

Evora 400 imala je svetsku premijeru na auto-salonu u Ženevi, početkom marta.

Automobil je opremljen 3.5 litarskim V6 motorom sa kompresorom koji proizvodi 405 ks (298 kW) i 410 Nm maksimalnog obrtnog momenta, što mu omogućava da od 0 do 100 km/h stigne za 4,2 s. Maksimalna brzina automobila je 300 km/h.

Iako je Lotus najavio da su prve isporuke Evore 400 planirane za avgust, zbog Džejmsa Bonda je načinjen izuzetak.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.