Potvrđena proizvodnja 2016 Aston Martin DBX kupe modela

Izvor: Moto.rs, 02.Maj.2015, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđena proizvodnja 2016 Aston Martin DBX kupe modela

Aston Martin je potvrdio planove koji se odnose na proizvodnu verziju DBX koncepta koji je najavljen kao deo kapitalnih investicija u iznosu od 273 miliona evra.

DBX je biti luksuzni krosover, a proizvođač se nada da će ovaj model privući veliki broj kupaca te da će imati pozitivan uticaj na budući rast.

Andy Palmer, izvršni direktor kompanije Aston Martin, navodi da je DBX koncept zabeležio >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << veliko interesovanje, daleko veće od očekivanog. Palmer navodi da će dodatne investicije omogućiti proizvođaču da realizuje DBX kao i da predstavi veliki broj novih luksuznih vozila, a sve to će omogućiti formiranje najjače i najrazličitije ponude u istoriji ove kompanije.

Pretpostavka je da će se proizvodnja ovog modela vršiti na teritoriji Sjedinjenih Američkih Država te da će prodaja početi 2019. godine.

foto © Aston Martin

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.