Aston Martin će ponovo praviti DB5 – s gedžetima

Izvor: Mondo, 17.Sep.2018, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aston Martin će ponovo praviti DB5 – s gedžetima

Cena starog/novog "aston martina DB5" iznosi tačno 3 miliona evra

Čuveni britanski proizvođač je najavio da će ponovo proizvesti ukupno 28 modela "DB5".

Osim što će biti identične boje, kao onaj iz "Goldfingera", posedovaće i Bondovske gedžete. Prema informacijama sa IMBD.com, Aston Martin je angažovao stručnjaka za specijalne efekte, koji je radio na 007 filmovima, trilogiji "Mračni >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << vitez", kao i poslednja dva nastavka iz franšize "Zvezdani ratovi". On će opremiti čuveni automobil "rotirajućim tablicama i drugim gedžetima".

Podsetimo se da je bondovski "aston martin DB5" bio otporan na metke, imao katapult-sedište, skrivene automatske puške, a mogao je da pravi dimnu zavesu. Moguće je da će i ovaj model imati takve dodatke jer neće biti namenjen vožnji na javnim putevima.

Cena je očekivano paprena i iznosi 3 miliona evra (plus porez). Kupcima će na raspolaganju biti ukupno 25 modela, dok će po jedan ostati proizvođaču i produkcijskoj kući EON, koja pravi filmove o čuvenom agentu. Poslednji primerak će biti prodat na humanitarnoj aukciji.

Prvi automobili će stići do kupaca kroz dve godine.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.