TRKAMA POLAZNIKA, ZAVRŠENA OVOGODIŠNJA ŠKOLA KAJAKA

Izvor: Radio Dunav, 11.Jul.2016, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRKAMA POLAZNIKA, ZAVRŠENA OVOGODIŠNJA ŠKOLA KAJAKA

U rukavcu kod “Plave ruže”, juče je održana završnica škole kajaka za 2016. godinu, koju je organizovao Kajak klub “Panonija” iz Apatin. Tom prilikom, dvadesetak polaznika škole kajaka pokazalo je okupljenim roditeljima, prijateljima i navijačima šta su naučili u prethodnom periodu a potom su održane i dve trke.U konkurenciji deset devojčica koje su ove godine prošle školu kajaka, na cilj je prva stigla Ana Došen, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << druga je bila Milica Tomić, dok je treća na cilj stigla Milana Kovačić. U trci dečaka startovalo je dvanaest novih kajakaša a ubedljivo je pobedio Nikola Barać, drugi je bio Boris Kovačić, dok je treće mesto pripalo Davidu Krpjanu.

U prisustvu mnogobrojnih gledalaca, svi polaznici su dobili diplome o završenoj školi kajaka i slatke pakete, dok su najbolji u trkama dobili i medalje za prva tri mesta.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.