Svim Apatincima besplatno po zaštitna maska

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Mar.2020, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svim Apatincima besplatno po zaštitna maska

Svi građani opštine Apatin dobiće besplatno zaštitne maske koje je Opštinski štab za vanredne situacije uspeo da obezbedi. Rečeno je da je Krizni štab uspeo da nabavi kontigent od 20.000 zaštitnih maski za višekratnu upotrebu, a svaki član domaćinstva dobiće po jednu. Zaštitne maske neće dospevati u isto vreme, što znači da će se narednih dana deliti građanima prema količini kako budu dospevale, a volonteri će ih dostavljati do domaćinstava.

"Mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da smo i po ovome jedinstveni kao opština u celoj Srbiji, jer ćemo i na ovaj način pomagati našim građanima u toku borbe sa korona virusom. Bila nam je želja da nabavimo i rukavice, do sada to nismo uspeli, ali pokušavamo i dalje, a kada to uspemo takođe ćemo ih podeliti građanima. Prvi kontigent od 1.200 zaštitnih maski biće podeljen u Romskom naselju, jer smatramo da su tamo građani najviše socijalno ugroženi i da su verovatno u najmanjem broju uspeli i da nabave zaštitne maske. Nakon toga nastavljamo u Apatinu i svim ostalim naseljenim mestima naše opštine, a maske će stići do svakog pojedinca", rekla je za RTV zamenica predsednika opštine Apatin Dubravka Korać.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Počela podela maski po domaćinstvima

Izvor: 025info.rs, 31.Mar.2020

Na današnjoj sednici štaba za vanredne situacije opštine Apatin dogovoreno je da se svim građanima naše opštene podele zaštitne maske koje je štab uspeo da obezbedi. Sa akcijom se počinje već danas, gde će prvi kontigent zaštitnih maski biti podeljen u Romskom naselju, jer smatramo da su...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.