Izvor: Radio Dunav, 19.Sep.2016, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEKULIĆ-NIKAKVE POVIŠICE U OPŠTINSKOJ UPRAVI

Predsednik opštine Apatin, Radivoj Sekulić izjavio je danas u emisiji “Direktno”, da je vest o navodnim povišicama u opštinskoj upravi objavljena kako bi se javnost obmanula i skrenula sa prave istine.
On je odgovarajući na pitanja građana rekao da je opštinska uprava podnela zahtev Ministarstvu finansija za povećanje planirane mase sredstava za zarade, ali da se on nije odnosio na eventulane povišice kako je plasirano u javnosti nego za isplatu ličnih dohodaka bivših >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << funkcionera i dela zaposlenih u Turističkoj organizaciji i Mesnoj zajednici.
- Opštinska uprava je podnela zahtev Ministarstvu finansija za povećanje mase sredstava za lične dohotke, međutim tu se uopšte ne radi o nekakvom povećanju plata.U budžetu je strogo definisana suma koja se isplaćuje za lične dohotke u tekućem mesecu i mi smo imali problem, jer je nekoliko lica koji su bili funkcioneri u prethodnoj vlasti i posle prekinutog radnog odnosa nastavilo da prima lične dohotke, rekao je Sekulić.
-Dodatna sredstva smo tražili za isplatu bivšeg pomoćnika predsednika opštine, Dragana Hrnjaka i sekretara Damira Rastovića koji su 3 meseca nakon prestanka funkcije nastavili primati lične dohodke.Pored njih, tu su, i Živorad Smiljanić i Miodrag Bakić koji narednih 6 meseci imaju pravo na lične dohotke i na godišnje odmore koje nisu koristili.
On je dodao da su sumom od oko 3 miliona dinara obuhvaćena i 4 zaposlena u MZ Apatin i 3 u Turističkoj organizaciji prema kojima bi se ovim sredstvima isplatile obaveze narednih 5 meseci.
Sekulić je rekao da će opštinska uprava ovu informaciju objaviti na svom sajtu, te da će svako koga to bude interesovalo moći i lično uveriti.
Fono:

play pause


mute unmute


Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin.

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Sekulić - Nema povišica u Opštinskoj upravi

Izvor: 025info.rs, 19.Sep.2016

Predsednik opštine Apatin, Radivoj Sekulić, izjavio je u emisiji “Direktno“, da je vest o navodnim povišicama u Opštinskoj upravi objavljena kako bi se javnost obmanula i skrenula sa prave istine. On je odgovarajući na pitanja građana rekao da je Opštinska uprava podnela zahtev Ministarstvu...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.