Izvor: 025info.rs, 12.Jun.2018, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovi na uređenju plaže u toku

Pripreme za otvaranje plaže uveliko traju, a radove je  obišla v.d. direktora Javnog preduzeća za upravljanje putničkim pristanom i marinom Apatin LJiljana Krec. Za apatinske medije, Krecova je tom prilikom istakla da je završeno uklanjanje drezge iz vode, te da su postavljeni suncobrani. Trenutno je u toku košenje trave na bentu oko plaže, a do otvaranja plaže biće postavljeni mobilijar na vodi i ležaljke.   Za samo otvaranje koje je zakazano za 24. juna u organizaciji Kancelarije za mlade opštine Apatin i Osnovne škole “Žarko Zrenjanin“, biće održan pevački maraton za decu, a nakon čega će koncerte održati apatinski bendovi "Fish Vibe" i "Dolli Bell". Novina u odnosu na prošlu godinu biće postavljanje interneta, koji će besplatno moći da koriste svi posetioci plaže. – izjavila je Krecova.
Pogledaj vesti o: Apatin,   Zrenjanin

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

Izložba radova polaznika Škole crtanja i slikanja za decu i odrasle

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jun.2018, 08:14

U Holu Narodnog muzeja Zrenjanin u petak, 15. juna u 19 sati biće otvorena izložba radova polaznika Škole crtanja i slikanja za decu i odrasle iz Zrenjanina koju vodi diplomirani pedagog Bojana Pisodorov...Na izložbi će biti predstavljeni radovi 47 polaznika - dece, tinejdžera i odraslih...Škola...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.