Popodne ponovo gledamo ka nebu

Izvor: 025info.rs, 05.Avg.2014, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popodne ponovo gledamo ka nebu

Jutros u 8 sati u Apatinu je izmereno 19 stepeni na Celzijusovoj skali, vlažnost vazduha je 98%, pritisak 1002 milibara, duva vetar promenljivog pravca brzinom od 2 m/s.

Vreme slično kao i u prethodnom periodu, pa ćemo tako dobar deo dana provesti gledajući u nebo. Kako prognostičari najavljuju danas se u našem gradu očekuje sunčano i toplo vreme, ali samo u prepodnevnim satima, dok su za popodne najavljeni pljuskovi praćeni grmljavinom. Najviša >> Pročitaj celu vest na sajtu 025info.rs << dnevna temperatura biće 31 stepen.

Vodostaj Dunava kod Apatina i dalje je u velikom porastu. Ovoga jutra izmereno je 450 cm, što je za čak 54 cm više u odnosu na jučerašnji dan. Temperatura vode je 24,3 stepena.

Glavni i odgovorni urednik

email: rajko@025info.rs
Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na 025info.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.