Izvor: Radio Dunav, 14.Dec.2016, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVOGODIŠNJA NOĆ UZ “DUNAVSKE BISERE” I “SPAJDER BEND”

Turistička Organizacija Apatin u saradnji sa lokalnom samoupravom utvrdila je program dočeka Nove 2017. godine koji će se održati na trgu Nikole Tesle u Apatinu. U novogodišnjoj noći apatinskoj publici predstaviće se dva lokalna benda,  Dunavski Biseri i Spajder bend koji će uveseljavati građane sve do pola sata nakon ponoći.
Program počinje od 21 sat, na štandovima TO Apatin će besplatno biti služeni topli napici, a u ponoć će uslediti tradicionalni novogodišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << vatromet kojim se već dugi niz godina obeležava ulazak u novu godinu.
U linku ispod poslušajte izjavu direktora TO Apatin, Ljubiše Radkovića.


play pause


mute unmute


Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin.


Pogledaj vesti o: Apatin,   Doček Nove Godine

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

VIVA TRAVEL: Ovo je poslednji trenutak za najniže cene dočeka Nove godine u magičnoj Italiji!

Izvor: Telegraf.rs, 15.Dec.2016, 11:34

Još uvek niste sigurni gde biste tačno da dočekate Novu godinu? Ne odlažite tu odluku predugo, jer ukoliko volite da putujete pravi je trenutak da razmotrite poslednja sniženja novogodišnjih aranžmana...Svake godine, jedan dan se posebno priprema u svim krajevima sveta...To je dan kada očekujemo...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.