Izvor: Radio Dunav, 04.Maj.2018, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAREDNOG PETKA U GALERIJI “MEANDER” IZLOŽBA “ŠPIC FORME I GRAFIKE”

U galeriji ,,Meander” Kulturnog centra Apatin, u petak 11. maja 2018. godine sa početkom u 19 sati, biće otvorena izložba radova Borislava Nikolića pod nazivom ,,Špic Forme i Grafike’’.
Rođen 1978.godine u Novom Sadu. Akademiju likovnih umetnosti u Novom Sadu završio 2003.godine, smer vajanje u klasi prof.Gordane Kaljalović. Master studije završio 2010.god.na istom studijskom programu u klasi prof.Borislava Šuputa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << na temu: “Od pune mase do rastegljivosti forme“.
Član ULUV-a od 2006.godine.
Od 2009.radi kao nastavnik u Tehničkoj školi“Mileva Marić-Ajnštajn“u N.Sadu. Izražava se uglavom kroz skulpturu i crtež, ali se ne ograničava u zavisnosti od ideje (grafika-slika,foto-video art)
Učestvovao na više kolektivnih izložbi u zemlji i nekoliko u inostranstvu.
Priredio osam samostalnih izložbi. Učesnik vajarskih simpozijuma i likovnih kolonija. Izložba će trajati u periodu od 11. maja do 18. maja 2018. godine.

Nastavak na Radio Dunav...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izložba crteža Srđana Šarovića u Novom Sadu

Izvor: Blic, 04.Maj.2018

Izložba crteža interdisciplinarnog umetnika Srđana Šarovića biće otvorena večeras u Galeriji G spot (Kosovska 21a) u Novom Sadu i trajaće do petka 11. maja.

Nastavak na Blic...

Od petka nova postavka u galeriji Meander

Izvor: 025info.rs, 04.Maj.2018

U galeriji ,,Meander” Kulturnog centra Apatin, u petak 11.maja, sa početkom u 19 sati, biće otvorena izložba radova Borislava Nikolića pod nazivom ,,Špic Forme i Grafike’’. Nikolić je rođen 1978. godine u Novom Sadu. Akademiju likovnih umetnosti u Novom Sadu završio 2003. godine, smer...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.