Izvor: Radio 021, 11.Nov.2019, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri migranta nestala u Dunavu kod Apatina

Četvorica migranata nestala su danas u Dunavu kod Apatina, prilikom pokušaja da ilegalno pređu u Hrvatsku, javila je RTV.

Prema rečima svedoka, to se dogodilo nedaleko od vikend naselja Vagoni, gde su desetorica migranata uzeli čamac i u toku popodneva pokušali da pređu Dunav na hrvatsku obalu, piše RTV.

Kako se navodi, za nesreću se saznalo slučajno, kada je policija došla na poziv pčelara >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kojima su migratni uništili 20-tak košnica, a tada su iz šume istrčala šestorica preživelih migranta i ispričala policiji šta im se dogodilo.

Dodaje se da su policija i ronioci na licu mesta.

Autor: RTV

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Potraga za nestalim migrantima na Dunavu kod Apatina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Nov.2019

Na Dunavu između Apatina i Bačkog Monoštora juče popodne su četvorica migranata nestala u reci prilikom pokušaja da pređu u Hrvatsku. Grupa migranata je ukrala dva čamca, nedaleko od naselja Vagoni koje se nalazi desetak kilometara od Apatina i pokušali su na ovom delu da pređu Dunav i domognu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.