Atletičari na takmičenjima u Srbiji i Malti

Izvor: 025info.rs, 04.Maj.2015, 08:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atletičari na takmičenjima u Srbiji i Malti

Članovi AK Apatin nastavili su niz učešća na takmičenjima, nakon uspešnog nastupa na Prvenstvu Srbije u maratonu, gde je Mariana Čegar Lukić postala šampionka Srbije.

Prethodne nedelje na Prvenstvu Srbije u planinskom trčanju koje je održano u Kuli, nastupila su tri člana AK Apatin, a najbolji plasman ostvario je Đuro Borbelj koji je u najjačoj seniorskoj konkurenciji osvojio sedmo mesto. Damir Stojanov zauzeo je 11. mesto, dok je Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu 025info.rs << Bojović ostvario plasman na 13. mestu.

Đuro Bobelj

Goran Vendlener, koji se privremeno nalazi na Malti, osvojio je prvo mesto u konkurenciji svih stranih takmičara na polumaratonskoj trci u mestu Gozo. Nastupilo je oko 300 takmičara iz 15 evropskih zemalja.

Goran Vendlener

Tanja Stojanovski, Aleksandar Štajfer i Rajmond Halai prošlog petka uspešno su prebrodili sve zahteve planinske trke Sokolov put. Dužina staze je 22 km sa visinskom razlikom 2200 metara. Na ovoj teškoj i atraktivnoj trci  učestvovalo je 220 trkača. Start je bio u Niškoj Banji a cilj na vrhu Suve planine.

Tanja Stojanovski

025info tim

email: redakcija@025info.rs

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na 025info.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.