Ana Ivanović pobednica turnira u Oklandu

Izvor: Beta, 04.Jan.2014, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović pobednica turnira u Oklandu

OKLAND, 4. januara 2014. (Beta-AP) - Teniserka Ana Ivanović pobedila je u subotu u finalu turnira u Oklandu na Novom Zelandu Venus Vilijams sa 2:1 u setovima (6:2, 5:7, 6:4).

Ivanović, 13. teniserka sveta, u petak se plasirala u finale turnira u Oklandu, pobedivši 20. teniserku sveta, Belgijanku Kirsten Flipkens sa 2:0 u setovima (6:0, 7:6). >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta <<

Vilijams, 47. teniserka na WTA listi, u Oklandu je igrala na prvom turniru od septembra, a to joj je bilo prvo finale od oktobra 2012. godine, kada je na turniru u Luksemburgu osvojila titulu.

Ivanović i Vilijams su do sada igrale devet mečeva, a srpska teniserka ostvarila je samo jednu pobedu. Poslednja četiri duela dobila je Vilijams, a poslednji put igrale su na turniru u Majamiju, 2012. godine, kada je bilo 6:7, 6:2, 6:2.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.