Ana Ivanović odustala od turnira u Dubaiju

Izvor: Vesti-online.com, 10.Feb.2010, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović odustala od turnira u Dubaiju

Srpska teniserka Ana Ivanović odustala je od učešća na turniru u Dubaiju jer je obnovila povredu ramena, stoji na njenom zvaničnom sajtu.

Ana Ivanović je osetila bolove tokom dubl meča Fed kupa selekcije Srbije protiv Rusije prošlog vikenda, i prema sadašnjim procenama na terenu bi trebalo da bude za desetak dana.

"Veoma sam razočarana zbog ovoga. Obnovila sam povredu ramena >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tokom dubla u Fed kupu protiv Rusije i neću moći da igram u Dubaiju. Imala sam prošle godine problema sa manjim povredama, ali lekari sada kažu da će biti bolje kako sezona bude odmicala. Jako mi je žao navijača koji su očekivali moj dolazak, ali obećavam da ću dolaziti u Dubai narednih godina", izjavila je Ivanovićeva na svom sajtu.

Turnir u Dubaiju počinje u ponedeljak 15. februara, a nagradni fond će biti dva miliona dolara.

Ona će na terenu opet biti 10. marta na turniru iz Masters serije u Indijan Velsu

Ivanović: Nismo imale sreće

Ana Ivanović smatra da Fed kup selekcija Srbije nije imala sreće na žrebu u Londonu koji je za protivnika u baražu za opstanak u Svetskoj grupi Srpkinjama dodelio Slovačku.

"Veoma težak protivnik. Slovačka ima dve visokorangirane teniserke na WTA listi, Danijelu Hantuhovu i Dominiku Cibulkovu. Iskusna su ekipa i mislim da nismo imale sreće pri žrebu", rekla je Ivanovićeva.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.