Ana Ivanović: Skot nije kao srpski muškarci

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Dec.2011, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović: Skot nije kao srpski muškarci

Ako je suditi po osmesima i pričama koje dolaze sa australijskog kontinenta Ana Ivanović iz dana u dan potvrđuje da je golfer Adam Skot „onaj pravi“. 

Jedna od najlepših teniserki sveta već je mesec dana u Australiji. Spojila je odmor sa pripremama za novu sezonu, a sve to začinila  ljubavlju sa šarmantnim golferom. Iako je njihova romansa imala period krize, od pre nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << meseci ponovo su zajedno i osećanja više ne kriju.
Bio je to težak period razdvojenosti, ali je na kraju za oboje to bilo dobro. Ovde se osećam potpuno opušteno i izuzetno mi prija Adamov australijski mentalitet. Veoma je koristan u kući i kada smo zajedno stalno želi da mi pomaže i uradi mnoge stavri. To je mnogo više i drugačije od onoga što žele srpski muškarci. Nije mi još kuvao, ali je obećao večeru

U periodu krize posle osvajanja Rolan Garosa i prvog mesta na svetu 2008. godine, Ivanovićeva je na sve načine pokušavala da se vrati u svetski vrh. Od letos je krenula u novi uspon sa trenerom Najdželom Sirsom iz Velike Britanije.
Mnogo sam vremena provela razmišljajući najbolje načine za povratak u vrh, a i na greškama učila. Adam je bio od velike koristi, pomogao mi je savetima i podrškom jer je i sam bio u sličnoj situaciji. Sada smo oboje na stazi uspeha.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.