Ana Ivanović: Prilika da se osvetimo Ruskinjama

Izvor: Sportski Žurnal, 18.Apr.2012, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović: Prilika da se osvetimo Ruskinjama

Divno gostoprimstvo, odlični uslovi u hotelu, ali teren katastrofalan. Sa ovakvim krajnostima bori se NIS Fed kup tim Srbije otkako su počeli treninzi u Megasport Areni u Moskvi, pred polufinalni meč sa Ruskinjama ovog vikenda.
Problem je činjenica da je šljaka postavljena preko leda, s obzirom da se u toj hali uglavnom igraju hokejaške utakmice. Mnogo rupa u terenu u startu predstavlja veću opasnost, kako po naše, tako i po Ruskinje, da se neka od teniserki povredi.
U glavni grad Rusije stigle su sve igračice, a poslednja se timu pridružila Ana Ivanović, prvi reket naše zemlje.
Divno je biti deo tima u Moskvi. Naravno, polufinale je samo po sebi veliki događaj, a takođe za nas je to prilika da se osvetimo za poraz od Rusije tokom poslednjeg susreta. Biće interesantno videti kakvi su tereni. Retko igramo na šljaci u dvorani, ali tu već imam nekog iskustva zbog turnira u Štutgartu – istakla je nekadašnja kraljica koja će imati najmanje vremena da se navikne na nezgodan teren u Megasport Areni.
Sa druge strane, Jelena Janković je i uprkos lošim uslovima za igru dobro raspoložena i nasmejana, optimistična pred start polufinala.
Dva dana već treniramo ovde i uslovi za igru nisu baš najbolji. Teren je postavljen na ledu tako da je za sada premekan i ima dosta rupa. Odskok lopte nije baš potaman, ali nadam se da će za vikend uslovi biti mnogo bolji – ističe Džej-Džej da su u timu svesni da ih ne očekuje med i mleko tokom vikenda.– Mečevi neće biti laki. Biće neizvesni ali ćemo dati sve od sebe da prvi put u istoriji uđemo u finale Fed kupa. Atmosfera je za sada super, svi se slažemo, sve smo zdrave, da kucnem u drvo.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.