Uhapšeni maloletnici iz Aleksinačkog Rudnika već su na slobodi

Izvor: Aleksinac.net, 30.Dec.2018, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni maloletnici iz Aleksinačkog Rudnika već su na slobodi

U javnosti se pronela zvanična vest da su dvojica lopova iz Aleksinačkog Rudnika ukapšena zbog desetine krađa ukupne vrednosti 1,5 miliona dinara. Ta dvojica su istog dana puštena na slobodu.

Kako navode meštani, optuženi su krenuli po naselju da obilaze oštećene da ih provociraju i prete.

Molimo nadležne da preduzmu zakonom predviđene mere jer se situacija na Aleksinačkom rudniku >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << toliko zaoštrila da je pitanje momenta kada će početi fizički obračuni što nikome nije cilj. - navode meštani Aleksinačkog Rudnika.

Javnim saopštenjemi pokušavaju da izvrše pritisak na nadležne da počnu da rade svoj posao i zaštite pošteno stanovništvo Aleksinačkog Rudnika.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.