U nedelju akcija čišćenja aleksinačkog Jaza

Izvor: Aleksinac.net, 21.Apr.2021, 15:14

U nedelju akcija čišćenja aleksinačkog Jaza

Dragi sugrađani, Aleksinac se pridružuje akciji ZAVRNI RUKAVE na poziv organizacija EKO STAŽA I TRASH HERO. Ovo je već treća po redu akcija čišćenja koja se sprovodi na više lokacija širom Srbije u istom danu.

Ovog puta prijavljeno je oko 50 lokacija, što je najveći broj do sada. Što se tiče Aleksinca u saradnji sa mladim timom M.A.Č. koji je već nekoliko puta do sada organizovao akcije čišćenja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << ovom prilikom pozivamo i ostale dobrovoljne građane da se pridruže ovoj i sledećim akcijama, kako bi udruženim snagama uradili nešto plemenito za naš grad!

Vreme okupljanja : 25. april u 10 časova.

Mesto okupljanja: Igralište Jaz, odakle ćemo se rasporediti i čistiti gde je potrebno.


Imamo ograničen broj rukavica, pa ako ste u mogućnosti možete poneti neki jači džak i svoje rukavice.

Srdačno vas očekujemo!

Izvor: Fejsbuk

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.