U Aleksincu Palma jači od Dačića?

Izvor: Aleksinac.net, 04.Feb.2016, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Aleksincu Palma jači od Dačića?

Nakon konvencije Jedinstvene Srbije u Aleksincu, mnogima koji poznaju političko stanje u Aleksincu se postavlja otvoreno pitanje

Da li je posle Jagodine, Aleksinac drugo mesto u Srbiji u kome je Palma pobedio svog koalicionog partnera Ivicu Dačića?

"Odbor Jedinstvene Srbije je do skoro imao 750 članova, ali i pored turbulencija u odboru i dolaska novog rukovodstva, odbor je održan i uvećan >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << sa još blizu 500 novih članova. Jedinstvena Srbija u Aleksincu postaje druga po snazi politička partija, odmah iza SNS" ističe B.M.

S druge strane, ima i drugačijih razmišljanja, koja kažu da je narodu interesantno sve što je novo i da stranački skup u Domu kulture ne može biti adekvatno merilo:

"Prepuna sala Doma kulture ne mora da znači da je tu bilo samo onih koji podržavaju Palmu, već je dosta bilo i onih koji su došli da čuju šta će Palma reći, jer je Palma svojevrstan šoumen, i uvek je zanimljivi i javnosti i onom krugu ljudi koji ga cene zbog uspeha koje je postigao u Jagodini. Iako mnogi tvrde da je Palmina podrška u Aleksincu veća od one koju ima SPS, nema ozbiljnih istraživanja koja bi to potvrdila ili demantovala." ističe G.K.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.