Takmičenje u tucanju uskršnjim jajima

Izvor: Aleksinac.net, 12.Apr.2017, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Takmičenje u tucanju uskršnjim jajima

U organizaciji Udruženja građana APP Aleksinac održaće se druga po redu manifestacija, povodom Uskršnjih praznika, pod nazivom "Tucijada".

Takmičenje u tucanju uskršnjim jajima održaće se 17.4.2017. (ponedeljak) na platou Doma kulture, sa početkom u 11 časova.

Na takmičenju mogu učestvovati svi građani, bez obzira na godine starosti. Jaja moraju biti isključivo kokošja.

Komisija će pre početka takmičenja prekontrolisati i obeležiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << jaja koja se mogu koristiti prilikom takmičenja.

Za pobednike po kategorijama su obezbeđeni pehari, medalje i diplome. Takođe će biti i proglašena najlepše aranžirana korpica sa uskršnjim jajima.

Suorganizatori manifestacije su: Centar za kulturu i umetnost, Organizacija za turizam i sport, Opšte udruženje preduzetnika, Udruženje vodeničara i nevladina organizacija "Sveto srce Srbije".
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.