Policija uhapsila muškarca iz Aleksinca

Izvor: Aleksinac.net, 10.Mar.2021, 10:45

Policija uhapsila muškarca iz Aleksinca

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su B.K. (1985) iz okoline Aleksinca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Sumnja se da se on sinoć, u okolini Aleksinca, upravljajući automobilom marke „fijat“ sa 1,65 promila alkohola u organizmu, udario tridesetčetvorogodišnjeg muškarca.

Povređeni muškarac je sa teškim telesnim povredama, prebačen u Klinički centar >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << Niš.

Osumnjičenom je po odobrenju Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Nastavak na Aleksinac.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP: Kamionom u Zrenjaninu usmrtio ženu koja je vozila bicikl

Izvor: Danas, 10.Mar.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) u Zrenjaninu uhapsili su 44-godišnjeg D.P. iz tog grada, zbog sumnje da je vozeći kamion udario 49-godišnju ženu na biciklu, koja je potom preminula u kolima Hitne pomoći.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.