Paketi prehrambenih proizvoda za građane Aleksinca

Izvor: Aleksinac.net, 08.Maj.2020, 10:28

Paketi prehrambenih proizvoda za građane Aleksinca

Članice Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj (NALED) u znak solidarnosti i podrške izdvojile su prehrambene proizvode iz svog asortimana za Opštinu Aleksinac.

Apatinska pivara, Bambi, Atlantik grupa, Marbo, Mlekara Šabac i MK grupa pripremile su ukupno 40 tona plazma keksa, čokoladnog mleka, svežih jabuka, sokova od jabuke, konzervisanog kukuruza šećerca, bezalkoholnog piva, slanih grickalica i slatkiša za 20 lokalnih samouprava, među njima je >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << i opština Aleksinac.

Isporuku proizvoda izvršila je Apatinska pivara.

Na sednici Štaba za vanredne situacije za teritoriju opštine Aleksinac, biće odlučeno kome će pomoć od 720 pristiglih paketa biti distribuirana.

Distribuciju paketa izvršiće Crveni krst Aleksinac.

DONACIJA NALED-A OPŠTINI ALEKSINAC
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.